Home Lifestyle WOW: ‘Temptation’ Pommeline ging normaal deelnemen aan ‘Ex on the Beach’

WOW: ‘Temptation’ Pommeline ging normaal deelnemen aan ‘Ex on the Beach’

Maar Merijn gooide roet in het eten...

Pommeline
© Screenshot YouTube: Diana Gabriels

Het is al een tijdje geleden dat onze vrienden van ‘Temptation Island‘ nog iets van zich lieten horen. Gelukkig hebben we nog altijd de verhalen van de goedlachse Pommeline. De blondine liet haar lippen opspuiten en vertelde een aantal interessante weetjes aan specialist Diana Gabriels.

Diana Gabriels houdt zich bezig met het opvullen van lippen, behandelingen tegen rimpels, borstvergrotingen en nog veel meer. Maar de laatste tijd verdiept ze zich ook in de online wereld van de vlogs. Toen ze niemand minder dan ‘Temptation’-verleidster Pommeline over de vloer kreeg, pakte ze natuurlijk haar camera erbij.

In haar vlog zien we hoe de lippen van Pommeline dikker worden en nadien stelde Diana enkele interessante vragen aan de blondine. En jawel, we werden alweer een stukje wijzer.

‘Temptation Island 2.0’?

Pommeline verklapte bijvoorbeeld dat ze normaal gesproken ging deelnemen aan het programma ‘Ex on the Beach‘. Maar tijdens ‘Temptation Island’ leerde ze Merijn kennen, en dat was natuurlijk honderd keer beter dan een rolletje in het MTV-programma.

Het leukste weetje: tegen de plannen om eventueel opnieuw deel te nemen aan ‘Temptation Island’ zegt Pommeline niet meteen nee… Vijf, hebben jullie dat gehoord?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.