Home celebs Dit ‘Temptation Island’-koppel verwelkomt hun tweede kindje

Dit ‘Temptation Island’-koppel verwelkomt hun tweede kindje

De kleine spruit kreeg een heel bijzondere naam.

Vijf

‘Temptation Island 2016’-deelnemers Regilio en Kirsten zijn gisteren de trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Ze hebben samen al een zoontje Genaï (2,5 jaar).

Er worden momenteel volop deelnemers voor het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ gezocht. Regilio en Kirsten deden in 2016 mee en bewezen dat je de ultieme relatietest als koppel echt wel met glans kan doorstaan. Ze stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje, hebben samen hun superschattige zoontje Genaï (2,5 jaar) en werden gisteren voor de tweede keer trotse ouders.

#boysfamily

Het is opnieuw een jongetje! Hun zoontje kreeg net als zijn broertje een speciale naam: Javen. Regilio is in de wolken met de kleine spruit. ‘Daar is hij dan eindelijk, dopneus nummer 2’, grapt hij bij een lieve foto van het baasje op Instagram. Hij voegt er nog de hashtags #trots, #boysfamily en #teamterror aan toe.

Mama Kirsten laat via haar sociale media weten dat het ook met de kersverse ouders heel goed gaat. Al zal ze ongetwijfeld wel haar mannetje mogen staan met drie mannen in huis…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.