Home Lifestyle UH-OH: deelnemers van ‘Temptation Island’ kunnen één keer een ‘kampvuurjoker’ inzetten

UH-OH: deelnemers van ‘Temptation Island’ kunnen één keer een ‘kampvuurjoker’ inzetten

Die zorgt ervoor dat hun partner bepaalde (bezwarende) beelden niet te zien krijgt.

Temptation island
© VIJF

‘Temptation Island’ wil koste wat kost een saai seizoen zoals dat van vorig jaar vermijden. Het programma introduceerde daarom al de befaamde gong – waar vooral de vrouwen een heilige schrik van hebben – en nu kunnen de deelnemers ook een ‘kampvuurjoker’ inzetten.

Het blijft verrassingen regenen in ‘Temptation Island’. Er komen volgende week nieuwe vrijgezellen, maar dat is natuurlijk niets nieuws onder de zon. Wat wél een tof extraatje is, vooral voor de kijkers dan, is de befaamde gong. Die wordt geluid als er op het andere eiland een regel wordt overtreden. Het ding bleef – spoiler alert – voorlopig heel stilletjes, maar de schrik zit er bij de vrouwen toch enorm in! Het idee werd een beetje afgekeken van het ‘VIPS’-seizoen waarin ze vorig jaar hetzelfde deden, maar dan met vuurwerk.

Kans om situatie uit te leggen

De makers van het nieuwe seizoen pakken nu opnieuw uit met een nieuwigheid: de ‘kampvuurjoker’. Zoals de naam al doet vermoeden, wil dit zeggen dat de deelnemers één keer kunnen beslissen om bepaalde bezwarende beelden niet te tonen aan hun partners tijdens het kampvuur. ‘Als je iets gedaan hebt waarvan je denkt dat je partner dit niet leuk gaat vinden, dan krijgt hij die beelden niet te zien’, vertelt Annelien.

Op het einde van deze ultieme relatietest, tijdens het allerlaatste kampvuur, kunnen deze beelden uiteindelijk wél getoond worden. ‘Maar dan zit je naast je partner en krijg je de kans om de situatie uit te leggen‘, aldus Annelien. Dit kan er natuurlijk voor zorgen dat bepaalde misverstanden, en de daaropvolgende wraakreacties, vermeden worden.

Wie, wanneer en waarom

De deelnemers zijn in eerste instantie vooral enorm geschrokken van het voorstel. Angela krijgt er kippenvel van, Karim vindt het absoluut geen goed idee om de joker te gebruiken, terwijl Roshina eigenlijk liever zou hebben dat haar vriend ‘m zou gebruiken om geen verkeerde indruk te krijgen. ‘Ik heb liever dat ik me zorgen maak om iets dat ik niet weet, dan dat ik me zorgen maak om iets dat ik concreet zie’, aldus Roshina. Wij zijn benieuwd wie hem zal inzetten, wanneer en vooral waarom!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.