Home Lifestyle VIDEO: ‘Temptation’ Fabrizio: ‘Ik zou graag nog aan mijn oren en neus...

VIDEO: ‘Temptation’ Fabrizio: ‘Ik zou graag nog aan mijn oren en neus laten sleutelen’

Wij stelden negen gewaagde vragen aan Fabrizio. Over seks, plastische chirurgie, vreemdgaan...

© Flair

Wij stelden ‘Temptation’ Fabrizio enkele interessante vragen. Hij antwoordde niet even open op alle vragen, maar we kwamen wel enkele interessante dingen te weten.

Vorige week vrijdag (de dag na de allerlaatste ‘Temptation Island’-aflevering) hielden we een heuse ‘Temptation Live’-dag op de redactie. Vrijgezellen Yasmine en Andrea, maar ook Tim, Megan, Mezdi én nieuw ‘Temptation Island’-koppel Fabrizio en Pommeline kwamen op bezoek om al jullie vragen te beantwoorden. Voor de opnames kregen we de kans om even enkele gênante en pittige vragen op Fabrizio af te vuren.

Ingewikkeld seksleven?

Fabrizio leek het nogal moeilijk te vinden om open te antwoorden. Op de vraag of hij zijn seksleven in één woord kon omschrijven, moest hij ons het antwoord schuldig blijven ‘omdat hij niet op het woord kon komen’. Spannende seksplekken kwamen we ook niet te weten. Wél of hij gevoelens had voor Daniëlle, wat zijn favoriete seksstandje is en waaraan hij zou willen laten sleutelen… Ontdek in de video hieronder al Fabrizio’s antwoorden.

Meer gênante vragen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.