Home Lifestyle YES: het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ staat binnenkort op Netflix

YES: het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ staat binnenkort op Netflix

Nog een reden om binnen te blijven!

Prison Break
IMDb

In april 2017 kwam het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ uit. Fans van de serie kunnen binnenkort hun geheugen alvast nog een keertje opfrissen, want vanaf volgende week zijn de nieuwste afleveringen te bekijken op Netflix. Wij zeggen alvast onze plannen af!

In het vijfde seizoen komen we te weten dat Michael Scofield nog leeft. In de eerste aflevering krijgt T-Bag een mysterieuze brief toegestuurd met daarin een foto van zijn oude kameraad. Hij laat de envelop vervolgens zien aan Lincoln, Michaels broer, die hem aanvankelijk niet wil geloven. Toch blijkt er al snel veel meer aan de hand te zijn en komt de oude crew, onder wie C-note en Sucre, in een hels avontuur terecht.

Zit dat allemaal redelijk ver in je geheugen of heb je de laatste afleveringen nog niet gezien? Maak je agenda dan maar vrij, want vanaf 1 december kan je de briljante plannen van Michael volgen op Netflix. Daarnaast heeft de online streamingdienst ook de overige seizoenen in zijn bibliotheek staan.

Bovendien wordt er momenteel ook hard gewerkt aan een zesde seizoen van ‘Prison Break’. Dat heeft Fox eerder dit jaar bekendgemaakt. Begin januari zat alles nog in een beginstadium, dus het is voorlopig onduidelijk wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen bekijken. Ook wie er meespeelt in het vervolg, is nog niet bekend, maar bij Fox waren ze er zeker van dat hoofdrolspelers Dominic Purcell en Wentworth Miller zouden terugkeren. Wij frissen ter voorbereiding alvast ons geheugen op!

Nog meer lezen over ‘Prison Break‘:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.