Home FASHION & BEAUTY Beauty NikkieTutorials krijgt eigen tv-programma ‘Make-Up Cup’

NikkieTutorials krijgt eigen tv-programma ‘Make-Up Cup’

Tien kandidaten krijgen in deze talentenjacht acht weken lang verschillende technische en creatieve proeven voorgeschoteld.

NikkieTutorials
© YouTube @AVROTROS

De Nederlandse NikkieTutorials of Nikkie de Jager (26) is al jarenlang een van de meest bekende make-upartiesten op YouTube. Ze krijgt nu haar eigen tv-programma ‘Make-Up Cup’ waarin ze op zoek gaat naar de volgende beautygoeroe met bakken talent.

Nikkie de Jager deelt op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials de meest waanzinnige make-uptutorials. Ze mocht ook al de allergrootste sterren waaronder Lady Gaga, Selena Gomez en Jessie J opmaken. Van het computerscherm verhuist ze nu even naar het televisiescherm, want de Nederlandse krijgt haar eigen programma. In ‘Make-Up Cup’ gaat ze op zoek naar een make-upgoeroe die graag in haar schoenen wil treden en wil doorbreken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NPO Zapp (@npozapp)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Letterlijk en figuurlijk uitblinken

De deelnemers zijn dus nog heel jong, maar dat wil niet zeggen dat ze niet goed overweg kunnen met oogschaduw, lippenstift en eyeliner. In de trailer van het nieuwe programma zien we de tien kandidaten passeren en een voor een creëren ze looks waar wij alleen maar van kunnen dromen. Nikkie schotelt hen verschillende technische en creatieve proeven voor waarin ze letterlijk en figuurlijk moeten trachten uit te blinken. Acht weken lang kiezen Nikkie en telkens een ander bekend jurylid wie ze de allerbeste vinden.

‘Laat dit programma duidelijk maken dat we mogen zijn, wie we willen zijn en dat je ongelooflijk trots op jezelf mag zijn’, aldus Nikkie. ‘Ik vind het fantastisch dat ik mijn liefde voor make-up mag delen met de nieuwe generatie’, zegt ze in het Algemeen Dagblad.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Make-Up Cup’ is vanaf zaterdag 9 januari te zien op NPO 3, een Nederlandse zender die we ook in België kunnen bekijken.

Lees ook: