Home celebs Ellen ‘Meredith Grey’ Pompeo: ‘Het einde van “Grey’s Anatomy” is nabij’

Ellen ‘Meredith Grey’ Pompeo: ‘Het einde van “Grey’s Anatomy” is nabij’

Vorige week werd nog bevestigd dat de populaire ziekenhuisreeks een 15de seizoen zou krijgen.

Het einde van ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy‘ is in zicht. Dat wist Ellen Pompeo te zeggen in een video-interview met Us Weekly dat gisteren verscheen. De 48-jarige actrice geeft sinds 2005 (!) gestalte aan hoofdpersonage Meredith Grey.

Vorige week maandag sprongen fans nog een gat in de lucht toen Shonda Rhimes, het brein achter ‘Grey’s Anatomy’, liet weten dat de populaire ziekenhuisreeks een 15de seizoen zou krijgen. Amper een week later ziet de toekomst van Bailey en co. er eerder somber uit.

‘Acteren is voor jonge meisjes’

Ellen Pompeo, die al meer dan 13 jaar de rol van hoofdpersonage Meredith Grey vertolkt, wist in een interview met Us Weekly te vertellen dat ‘Grey’s Anatomy’ op z’n eind loopt. ‘Het einde is in zicht. Shonda en ik werken er naartoe’, aldus Pompeo.

De 48-jarige actrice zou met de reeks willen kappen om meer tijd te kunnen doorbrengen met haar drie kinderen, Stella (8), Sienna (3) en Eli (1). ‘Ik wil meer betrokken zijn bij hun levens nu ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, deze wereld is zo’n gekke plek’, aldus Pompeo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bovendien wil ze haar acteercarrière op een lager pitje zetten om als producer aan de slag te gaan. ‘Ik vind produceren heel interessant, ik ben er dol op. Het is het ene na het andere probleem oplossen.’ Ze vindt zichzelf intussen te oud om te acteren en laat dat liever over aan ‘jonge meisjes’. ‘Je moet reizen, bent vaak weg. Maar ik zeg niet dat ik het nooit meer zal doen. Als het een geweldige kans is, grijp ik die natuurlijk.’

Happy (?) ending voor Jo & Alex

Intussen wist Entertainment Weekly een exclusief beeld te verkrijgen van de laatste aflevering van het 14de seizoen.

Rhimes bevestigde eerder al dat Jo (Camilla Luddington) en Alex (Justin Chambers) eindelijk in het huwelijksbootje zullen stappen, ‘maar zoals dat gaat in “Grey’s Anatomy” zullen er weer allerlei dingen mislopen’, wist Luddington in een interview te vertellen.

Bevestigt dit de eerder geopperde theorie dat April Kepner zal sterven? Time will tell … 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: