Home Lifestyle ZIEN: Dieter Coppens viert verjaardag van Yens met de rest van de...

ZIEN: Dieter Coppens viert verjaardag van Yens met de rest van de ‘Down the Road’-bende

Yens gaf een poolparty voor zijn 21ste verjaardag en volgens Dieter was het een #zaligendag.

Een tijdje geleden vertelde Dieter Coppens ons in een interview dat hij telefonisch contact blijft houden met de ‘Down the Road’-deelnemers én dat hij af en toe met hen afspreekt. De presentator heeft niet gelogen: hij woonde dit weekend het verjaardagsfeestje van Yens bij, en het zag er zalig uit.

Toen we hem op televisie in het tweede seizoen van ‘Down the Road’ zagen, was Yens uit Zoutleeuw nog een 20-jarige jonge knaap. Maar ondertussen is hij een 21-jarige man geworden, en dat moest gevierd worden. Dat gebeurde met een heuse poolparty! De ‘Down the Road 2’-bende was uitgenodigd voor het feest en sprong samen het zwembad in. Dieter postte een groepsfoto met Yens, Charlotte, Maarten en Geoffrey op Instagram. Ook zonder de hashtag geloven we zo dat het een ‘#zaligendag’ was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Down the Road 3

Dieter Coppens is pas enkele weken terug in het land. Eind juni deelde hij nog een foto van de cast en crew van ‘Down the Road 3’ om iedereen te bedanken voor de fijne opnames. De vorige twee seizoenen van het programma werden in het voorjaar uitgezonden, dus we durven te vermoeden dat dat voor seizoen 3 ook het geval zal zijn. Nog even geduld oefenen, dus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: