Home celebs ‘Teen Mom’ Catelynn maakt geslacht van derde kindje bekend

‘Teen Mom’ Catelynn maakt geslacht van derde kindje bekend

Haar driejarig dochtertje Novalee mocht het grote nieuws onthullen.

MTV

Catelynn Lowell (26) en Tyler Baltierra (26), bekend van de MTV-reeks ‘Teen Mom’, verwachten na een moeilijke periode hun derde kindje samen. Hun driejarig dochtertje Novalee maakte op Instagram het geslacht bekend van de ‘regenboogbaby’.

Catelynn en Tyler werden op hun zestiende voor de allereerste keer ouders. Omdat ze zichzelf toen nog niet geschikt vonden om voor een kindje te zorgen, stonden ze hun dochtertje Carolyn af voor adoptie. Dat hele emotionele proces werd gefilmd in de populaire serie ‘Teen Mom’.

In 2015 kreeg het koppel een tweede kindje, opnieuw een dochtertje, Novalee, en stapten ze in het huwelijksbootje. Ze droomden van nog een kindje, maar helaas kreeg Catelynn vorig jaar een miskraam. De jonge mama kon moeilijk om met dit verlies. Ze belandde in een depressie en liet zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Het is een…

Na een heel moeilijk jaar kondigde ze plots in september volledig onverwacht aan dat ze opnieuw zwanger is. ‘Deze baby is onze regenboog na de storm‘, zei Catelynn toen. ‘We zijn superblij!’ Nu maakte het koppel ook het geslacht bekend van hun derde kindje. Ze deden dit met behulp van hun überschattig driejarig dochtertje.

Novalee hield trots een gigantisch bord omhoog waar opstond: ‘Ik ben zo’n mooi klein meisje dat mama en papa er nog eentje wilden. Ik kan niet wachten om een grote zus te zijn.’ Het wordt dus opnieuw een meisje! Nova is minstens even enthousiast als haar ouders met de komst van de kleine spruit. ‘Mijn vaderhart smelt als ik haar zo gelukkig zie’, schreef papa Tyler op Instagram onder een foto van zijn kleine meid die een echografie van de baby vastheeft en er kusjes op geeft. Cute!

De ouders zijn verbaasd dat het opnieuw een meisje is. ‘Ik was er zeker van dat het dit keer een jongen zou zijn’, aldus Catelynn in US Weekly. ‘Ik wou ook écht een jongetje, maar ik ben nu blij dat het een meisje is. Na mijn miskraam ben ik zo blij dat we nog een kans kregen. Zolang het maar gezond is, dat is het belangrijkste.’

Ze sluiten in één adem wel niet in uit dat hun gezinnetje in de toekomst nog verder uitgebreid zal worden. ‘We willen graag nog een jongetje in de familie’, vertelt Catelynn. ‘Maar als God wil dat we enkel meisjes krijgen, dan is het zo. Dan hebben we een huis vol met meisjes, arme Tyler!’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.