Home Lifestyle Film ZIEN: teaser van knotsgekke animatiefilm ‘The Addams Family’

ZIEN: teaser van knotsgekke animatiefilm ‘The Addams Family’

Onder anderen Charlize Theron, Bette Midler en Chloë Grace Moretz verlenen hun stemmen aan de enge figuurtjes.

© MGM

Rond Halloween komt de eerste animatiefilm over ‘The Addams Family’ uit. In de teaser trailer maken we al even kennis met deze duistere, bizarre maar grappige familie.

‘The Addams Family’ kent zijn oorsprong in de strips van Charles Addams. In zijn tekeningen maakte hij een satirische versie van het ideale Amerikaanse gezinnetje: de Addamsen. Ze zijn excentriek, houden van enge dingen en hebben totaal niet door dat andere mensen hen daarom heel angstaanjagend vinden.

In de jaren zestig werd er een populaire serie over de fictieve familie gemaakt en in 1991 waren ze te zien op het grote scherm. En nu wordt dit bizarre gezinnetje in een nieuw jasje gestoken. MGM lanceert rond Halloween de eerste animatiefilm over deze vreemde bende.

Bekende sterren

Heel wat bekende sterren lenen hun stem aan de enge figuurtjes. Zo speelt Charlize Theron mama Morticia, Oscar Isaac kruipt in de huid van papa Gomez, Chloë Grace Moretz spreekt de stem in van dochter Wednesday, Finn Wolfhard neemt zoon Pugsley voor zijn rekening, bij de oma herkennen we de stem van Bette Midler en Uncle Fester is niemand minder dan Nick Kroll.

‘Elke familie is anders, maar sommige zijn wel héél anders. Als je denkt dat jouw familie raar is, vergeet het!’ Zo begint de eerste teaser. Het verhaal draait rond een televisiepresentatrice die van de buurt een pittoreske buitenwijk wil maken. De woning van de Addams-familie past natuurlijk niet in dat perfecte plaatje. De vraag is of ze zich normaal zullen gedragen om te voldoen aan haar eisen, of gewoon lekker zichzelf blijven.

Halloween

We gaan ook terug naar de roots van de familie. Zo krijgen we te zien hoe Morticia en Gomez elkaar ontmoeten, hoe ze hun (spook)huis vinden en samen een gezinnetje stichten. ‘The Addams Family’ komt op 11 oktober in de Amerikaanse filmzalen. Wij zullen nog moeten wachten tot december 2019. Benieuwd wat je mag verwachten van deze prettig gestoorde familie? Kijk dan zeker naar onderstaande teaser.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.