Home Lifestyle YAY: ‘Tabula Rasa’ is vanaf vandaag wereldwijd te zien op Netflix

YAY: ‘Tabula Rasa’ is vanaf vandaag wereldwijd te zien op Netflix

Good job, Veerle Baetens en co!

De Vlaamse kijker kon wekenlang meeleven met het verhaal van Mie D’Haeze in ‘Tabula Rasa’. Maar nu kan de rest van de wereld ook op het puntje van zijn stoel gaan zitten, want de serie verschijnt vanaf vandaag op Netflix.

De psychologische thriller ‘Tabula Rasa‘ is vanaf vandaag wereldwijd te zien op Netflix. De Vlaamse Eén-serie over het geheugenverlies van Annemie ‘Mie’ D’Haeze was eind vorig jaar een kijkcijferkanon en nu kan de rest van de wereld – met uitzondering van Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk – het verhaal mee ontdekken.

Het verhaal

De meeslepende serie gaat over Annemie ‘Mie’ D’Haeze – gespeeld door Veerle Baetens – die sinds een auto-ongeluk lijdt aan geheugenverlies. Ze kan geen nieuwe informatie opslaan en daarom schrijft en tekent ze alles in een soort van dagboek. Daardoor wordt ze geconfronteerd met haar eigen gevoelens. Mie gaat naar een instelling en komt te weten dat zij de laatste persoon is die de vermiste Thomas De Geest heeft gezien. Politie-inspecteur én papa van de vermiste jongen Jacques Wolkers – Gene Bervoets – probeert de waarheid uit haar te sleuren. Mies geheugen komt beetje bij beetje terug, maar daardoor begint ze iedereen rondom zich te wantrouwen…

‘Tabula Rasa’ is een productie van Caviar, in coproductie met Eén en het Duitse ZDF neo. De reeks werd bedacht en geschreven door Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens en Christophe DirickKaat Beels en Jonas Govaerts regisseerden het spannende verhaal. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Cécile Enthoven, Natali Broods, Lynn Van Royen, Tom Audenaert, Peter Van den Begin, Gene Bervoets, Jeroen Perceval, Hilde Van Mieghem, Viviane De Muynck en François Beukelaers.

Het is niet de eerste keer dat een Vlaamse serie een plekje verovert op Netflix. ‘Beau Séjour‘ verscheen vorig jaar namelijk ook al op het platform.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.