Home Lifestyle Met deze 8 ‘subtiele’ hints maak je duidelijk welke kerstcadeautjes je onder...

Met deze 8 ‘subtiele’ hints maak je duidelijk welke kerstcadeautjes je onder de boom wilt terugvinden

Geen oubollige trui of strijkijzer meer dit jaar.

© GIPHY

Ben je het beu om ieder jaar opnieuw afschuwelijke of nutteloze kerstcadeautjes te krijgen? Steek het lot dan een handje toe en geef een paar subtiele hints aan je omgeving.

1. Laat ‘per ongeluk’ je webpagina openstaan

Als je surft op jullie gezamenlijke laptop of op die van je vriend, sluit je zoekgeschiedenis of webpagina’s dan niet. Als hij je winkelmandje checkt, ziet hij onmiddellijk wat je leuk vindt.

2. Schakel je vrienden of familie in

Doe beroep op een hulplijn en vraag je geliefden om de pakjesgever in de juiste richting te sturen. Weg van de grappige kookschorten en op naar de parfumwinkel voor dat verleidelijke geurtje.

3. Laat foto’s rondslingeren

Laat de reclamefolder openliggen op de keukentafel nét op die bladzijde waar die leuke lamp opstaat. Trek er misschien zelfs een cirkeltje rond zodat de boodschap zeker duidelijk overkomt.

4. Ga samen shoppen voor cadeaus

Pak het ‘probleem’ aan bij de bron en ga samen op pakjesjacht voor je oma of schoonouders. Bij zaken die jij leuk vindt, laat je gewoon even vallen dat het nog goed zou passen in je eigen living of kleerkast.

5. Maak gebruik van sociale media

Tag je vrienden, familie of lief in posts over je gedroomde cadeau op Facebook of Instagram. Blijf ze ondertussen ook wel vermelden onder grappige memes, anders valt het té hard op.

6. Deel je wishlist

Hier is natuurlijk helemaal niets subtiel aan, maar het is het meest effectief. Stuur gewoon je wishlist door naar iedereen die een cadeautje voor jou moet zoeken. Ze zullen je superdankbaar zijn én jij wordt sowieso niet teleurgesteld. Aangezien je lijstje eindeloos lang is, blijft wat je uiteindelijk krijgt toch een verrassing.

7. Vertel verhalen

Deel je ervaringen en vertel bijvoorbeeld dat je vriendin een zalig cadeau heeft gekregen (dat jij toevallig ook wil) of dat je nicht een heel mooi pakje heeft gescoord voor je mama.

8. Scroll opzichtig

Zit je naast de persoon die jouw naam heeft getrokken, scroll dan heel opvallend op je smartphone naar dingen die je tof vindt. Zorg er zeker voor dat ze zien waar je naar kijkt en vooral waar je enthousiast van wordt, door af en toe goedkeurende geluidjes te maken.

Hint 9? Deze handige lijstjes onder hun neus schuiven:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.