Home Lifestyle Say what? Je kan binnenkort de studio van ‘De Ideale Wereld’ huren

Say what? Je kan binnenkort de studio van ‘De Ideale Wereld’ huren

Nog geen plannen in de paasvakantie?

© De Ideale Wereld

Van 9 tot en met 18 april zitten de makers van ‘De Ideale Wereld’ aan de zee en dat betekent dat hun studio twee weken lang leegstaat. Of toch niet? Ze kwamen met dit lumineuze plan op de proppen.

Jan Jaap van der Wal en co. zitten tijdens de paasvakantie twee weken aan onze Belgische kust. Daardoor staat hun televisiestudio tijdens die periode leeg. Om ervoor te zorgen dat ze niet onder het stof komt te staan, kunnen fans van de show de studio huren.

Te huur

Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar tehuur@deidealewereld.be. Heb je eerst nog wat overtuiging nodig? In dit ludieke filmpje legt Stijn Van de Voorde uit wat de troeven van hun opnamestudio nu precies zijn. ‘Deze ruime studio in loftstijl is voorzien van een grote leefruimte en twee toiletten.’, begint Van de Voorde, ‘De lachband blijft hier ook staan, ideaal als er gelachen moet worden.’ Dat allemaal kunnen jij en je vrienden dus afhuren, als jullie aan de strenge eisen van conciërge Julie voldoen natuurlijk.

Binnenkort gaan wij naar zee en dat betekent dat onze studio twee weken leeg zal staan. Maar dat betekent ook dat jullie…

Posted by De Ideale Wereld on Wednesday, March 27, 2019

Lees ook: