Home Lifestyle Je saaie bureau beu gezien tijdens het blokken? Studeer dan eens in...

Je saaie bureau beu gezien tijdens het blokken? Studeer dan eens in een nachtclub

Versuz in Hasselt, Moose Bar in Leuven en Le Cadran in Luik openen in januari hun deuren voor studenten.

Red Bull’s Study Club biedt studenten deze blokperiode een originele plaats aan om te studeren. Ze openen de deuren van drie bekende nachtclubs.

De feestperiode staat voor de meeste studenten gelijk aan ‘de blok’. De examens staan voor de deur, dus de kerstvakantie wordt naast feestmaaltijden en pakjes helaas ook gedomineerd door dikke boeken en hopen notities. Is er op je kot te weinig sociale controle om die cursus uit je hoofd te leren en is er thuis net iets té veel belangstelling in je studieschema?

Red Bull’s Study Club heeft de ideale oplossing! In januari zetten ze de deuren van drie bekende nachtclubs open voor studenten. Je hoeft je statistiek, sociologie of economie natuurlijk niet te blokken op de tonen van Dimitri Vegas & Like Mike, want de luide muziek en hippe beats maken voor een keer plaats voor stilte. Je beste dansmoves mag je dus thuis laten, dit keer moeten je hersenen al het werk doen.

Hapjes en drankjes

Ruil je saaie bureau in voor een unieke studeerlocatie en zak van 8 tot en met 23 januari af naar club Versuz in Hasselt, Moose Bar in Leuven of Le Cadran in Luik. Je kan er de hele dag en nacht doorlopend blokken, er is gratis wifi en je krijgt leuke goodies zoals notitieboekjes. Je zal er ook net zoals in Hotel Mama voorzien worden van lekkere hapjes en drankjes. Zo is er gratis water, thee en Red Bull en kan je gezonde snacks en salades krijgen.

Ben je je studieboeken even beu? Neem dan een welverdiende pauze en speel een virtualrealityspelletje, dans de stress uit je lijf tijdens een silent disco of maak je medestudenten in tijdens een partijtje tafelvoetbal. Er komen ook verschillende gastsprekers, zoals wingsuit-atleet Cédric Dumont of acteur Jef Geys, tips geven tegen vermoeidheid en stress.

Studietempels

Is dit de motivatie die je nodig hebt om je cursussen te verslinden en met glans te slagen voor de examens? Ga dan zeker langs in een van de clubs die elk afwisselend voor drie dagen worden omgetoverd van dans- tot studietempels. Vooraf een plekje reserveren is niet nodig, maar het aantal plaatsen is beperkt. Praktisch:

  • In club Versuz in Hasselt kan je terecht van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 januari. Meer info vind je hier.
  • In Le Cadran in Luik kan je terecht van maandag 15 tot en met woensdag 17 januari. Meer info vind je hier.
  • In Moose Bar in Leuven kan je terecht van maandag 21 tot en met woensdag 23 januari. Meer info vind je hier.

Lees ook: