Home Lifestyle Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste (én het meeste) geduld

Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste (én het meeste) geduld

Rol jij al voor het minste met je ogen of lukt het jou om in elke situatie je kalmte te bewaren?

minste geduld
© Autri Taheri via Pexels

Geduld is een schone zaak zeggen ze soms, maar niet iedereen onder ons is gezegend met een even grote portie van deze eigenschap. Zo hebben sommige mensen minder geduld dan anderen en daar kan hun sterrenbeeld voor iets tussen zitten! Benieuwd welke drie sterrenbeelden het minste geduld hebben?

Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld

  • Boogschutter (van 23/11 tot 21/12)

Boogschutters hechten veel belang aan hun vrijheid en dit sterrenbeeld is ook continu in beweging. Ze kunnen maar moeilijk stilzitten, jagen ervaringen na die de moeite waard zijn om na te vertellen én ze zijn niet bang om een risico te nemen. Net omdat dit teken zo zot is van avontuur vinden ze het soms moeilijk om bij de pakken te blijven zitten.

  • Waterman (van 21/01 tot 20/02)

Intellectueel, vooruitstrevend en een tikkeltje betweterig. Het is de combinatie van deze drie eigenschappen die er soms voor zorgt dat de Waterman al snel zijn of haar geduld verliest. Zeker wanneer ze iets moeten uitleggen aan iemand die niet helemaal mee is met het onderwerp in kwestie kan het al snel fout gaan.

  • Ram (van 21/03 tot 20/04)

Geduld wordt beloond, maar dit is iets waar de Ram het erg moeilijk mee heeft. Ze vinden het moeilijk om op iets te wachten en ze zien dan ook graag meteen resultaat. Dit sterrenbeeld is bovendien ook een vuurteken wat de nodige impulsiviteit met zich meebrengt. Zo ondernemen ze graag actie en kunnen ze bijgevolg moeilijk overweg met de besluiteloosheid van anderen.

Deze 3 sterrenbeelden hebben het meeste geduld

  • Stier (van 21/04 tot 20/05)

Als er een sterrenbeeld is dat niet makkelijk zijn geduld verliest dan is het de Stier. Ze houden ervan om te genieten en daarnaast zijn ze ook nog eens praktisch ingesteld. Even wachten op zijn of haar koffie is voor dit sterrenbeeld dan ook niet het einde van de wereld.

  • Vissen (van 21/02 tot 20/03)

Vissen zijn vooral geduldig omdat ze zo empathisch zijn. In plaats van zich te ergeren aan hun medemens gaan ze eerder op zoek naar achterliggende redenen die hun gedrag verklaren. In plaats van te beginnen toeteren op de automobilist die als een slak lijkt te rijden, verzinnen ze eerder een excuus. Misschien zit er bijvoorbeeld nog een jong kind op de achterbank of zijn ze net iets breekbaar aan het vervoeren?

  • Steenbok (van 22/12 tot 20/01)

Verstandig, volwassen en soms een tikkeltje aan de strenge kant. Een Steenbok verliest bijna nooit de controle over zijn emoties, ook niet als hij of zij dertig minuten moet wachten in de wachtzaal van de tandarts. In plaats van te zuchten en te zeuren, gaan ze op zoek naar een nuttig alternatief. Denk bijvoorbeeld maar aan even snel wat mails beantwoorden of het nieuws lezen.

Lees ook: