Home Lifestyle MERRY CHRISTMAS: Netflix kondigt startdatum van het tweede seizoen van ‘You’ aan

MERRY CHRISTMAS: Netflix kondigt startdatum van het tweede seizoen van ‘You’ aan

De geruchten over de releasedatum van de serie bleken dan toch te kloppen.

You
© Netflix

Wil jij na al die kerstetentjes en familiefeesten tijdens de feestdagen gewoon in de zetel ploffen en naar je favoriete serie kijken? Dan heb je geluk, want Netflix kondigde zonet de startdatum van het tweede seizoen van ‘You’ aan. En het ziet ernaar uit dat de kerstman dit jaar een extra cadeautje voor ons in petto heeft.

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat het tweede seizoen van ‘You’ in december zou starten. Iets wat de makers van de serie bleven ontkennen, maar het nieuws blijkt nu toch te kloppen. Netflix maakte gisteren namelijk bekend dat Joe (gespeeld door Penn Badgley) helemaal terug is op 26 december.

‘Meet your match. YOU S2. December 26’, staat er in een tweet te lezen. Bij de post hoort trouwens ook nog een grimmig filmpje. Hier zijn we uiteraard hoofdpersonage Joe in terug, maar krijgen we alvast een glimp van alle andere personages. En dat zijn er veel! Zo zien we onder andere zijn nieuwe crush Love Quinn (Victoria Pedretti) voorbijkomen. Wij beginnen alvast met aftellen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: