Home celebs Sporten hou je vanaf nu zéker vol dankzij de aanmoedigingen van Sam...

Sporten hou je vanaf nu zéker vol dankzij de aanmoedigingen van Sam De Bruyn of Saartje Vandendriessche

De BV's zijn acht weken lang jouw sportbuddy.

© garmin

De zomer is gedaan, tijd om weer wat meer te bewegen! De goesting is er, maar die ebt helaas snel terug weg. Garmin heeft gelukkig de ideale manier om jou te motiveren om het dit keer wél vol te houden.

Als we de eerste keer na een lange tijd opnieuw naar de fitness gaan, zijn we nog gemotiveerd. De tweede keer moeten we onszelf al letterlijk uit de zetel sleuren en de derde keer wint Netflix het sowieso van de loopband. Oops! Wil je nu de zomervakantie – lees: cocktails, ijsjes en buffetformules in je hotel – erop zit toch opnieuw wat meer bewegen, maar vind je echt de motivatie niet om het sporten vol te houden? Garmin komt met een toffe oplossing!

Spraakberichtjes als extra digitaal duwtje in de rug

Het merk van activity trackers deed onderzoek naar onze sportgewoontes en daaruit bleek dat het sociale aspect daarin heel belangrijk is. Zo doet de helft van de sportende Belgen dit samen met iemand anders, en een derde van de bevolking zou (meer) sporten als hij of zij zou aangemoedigd worden.

Daarom besloot Garmin de handen in elkaar te slaan met bekende koppen én sportievelingen Sam De Bruyn en Saartje Vandendriessche. Zij zullen de komende acht weken jouw sportbuddy zijn. Ze hebben een iets te drukke agenda om in levende lijve je luie kont van voor de televisie te slepen, maar ze steunen je wel op een andere manier. Ze zullen spraakberichtjes sturen via WhatsApp en geven je zo dat extra (digitale) duwtje in de rug.

Kies je radio-dj Sam of presentatrice Saartje?

Het enige wat je moet doen, is je inschrijven op hun website. Je moet opgeven welk moment je wat extra motivatie kan gebruiken, en wie van de twee BV’s de geschikte persoon is om je daarbij te helpen. ‘Ik hoop dat ik veel Belgen over de streep kan trekken om die sportschoenen aan te trekken en te blijven sporten’, aldus radio-dj Sam die zelf al twee marathons liep. ‘Soms sta ik voor opdrachten die in het begin onmogelijk lijken. Maar dankzij de steun en de aanmoedigingen van mijn collega’s en vrienden slaag ik erin ze tot een goed einde te brengen’, aldus presentatrice Saartje die werkelijk in élke sport thuis is. Je kan je nog tot en met 31 oktober aanmelden.

Lees ook: