Home Deco YES: Søstrene Grene opent volgende maand allereerste winkel in ons land

YES: Søstrene Grene opent volgende maand allereerste winkel in ons land

Gedaan met ritjes naar Nederland!

Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Driewerf hoera want interieurwinkel Søstrene Grene komt ein-de-lijk naar België! Voorlopig moesten we voor de leuke spulletjes van het Deense merk naar Nederland of Parijs reizen, maar daar komt zeer binnenkort dus verandering is.

Beste nieuws van de dag: de Deense interieurketen Søstrene Grene opent op 18 mei de deuren van zijn vestiging in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Het is de eerste winkel die het merk in België opent. Liefhebbers van een Scandinavisch interieur konden daarvoor al op verschillende plaatsen in Nederland of in Parijs terecht, maar binnenkort moeten we dus niet langer speciaal de grens over te steken.

Elegant en betaalbaar

Hoewel er een vast assortiment is, ontvangen de winkels van Søstrene Grene wekelijks een groot aantal nieuwe stuks voor in je interieur. Denk maar aan sierlijke vazen, gouden bestek, leuke bijzettafeltjes, hippe kantoorartikelen of zelfs schattig speelgoed voor kinderen. En dat allemaal voor niet al te veel geld. ‘Alle producten hebben een elegante en vrouwelijke uitstraling die het dagelijkse leven opfleurt, en de altijd redelijke prijzen gemeen,’ klinkt het in het bericht. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.