Home Lifestyle O JA: dit soort mannen doen je het vaakst en meest intens...

O JA: dit soort mannen doen je het vaakst en meest intens klaarkomen

Een onderzoek bracht de waarheid aan het licht.

© Shutterstock

Lukte het jou in het verleden nooit om klaar te komen bij je bedpartners en laat jouw lief je nu de sterren en meer zien? Of misschien andersom? Wetenschappelijk onderzoek zocht uit wat voor mannen een vrouw het vaakst en meest intens kunnen doen klaarkomen.

De University at Albany in de Verenigde Staten ondervroeg heel wat heteroseksuele vrouwen met een partner over hun seksleven. Het doel? Te weten komen of een bepaald type partner zijn vriendin beduidend meer of intenser naar hogere sferen weet te tillen.

De man zijn inkomen, zelfzekerheid, humor, uiterlijk en breedte van de schouders werden vervolgens gelinkt aan de frequentie en intensiteit van de orgasmes die hij zijn vriendin bezorgt.

De resultaten

Vrouwen van wie de (familie van de) partner een hoog inkomen heeft, zelfverzekerd én aantrekkelijk is, komen het meest intens klaar. Hoe tevreden ze zijn van hun seksleven hangt af van hoe aantrekkelijk de vrouw haar partner vindt en de breedte van zijn schouders.

Vrouwen die vroeger aan seks beginnen, hebben volgens het onderzoek vaker orgasmes en zijn over het algemeen meer tevreden over hun seksleven met hun huidige partner.

Vooral humor blijkt heel belangrijk te zijn. Heeft een man gevoel voor humor, dan zal zijn vriendin vaker het initiatief nemen om te vrijen, het koppel zal vaker vrijen én de vrouw zal vaker klaarkomen.

Lees ook: