Home Lifestyle Soloreisje gepland? Deze website helpt je om onderweg een toffe reisbuddy te...

Soloreisje gepland? Deze website helpt je om onderweg een toffe reisbuddy te vinden

It's a match!

© Getty

Alleen reizen is helemaal in, maar kan na een tijdje eenzaam en ook héél duur worden. Daarom is een reisbuddy altijd handig! Geen zin om je vriendinnen op te trommelen? Ga dan op de website GoGaffl op zoek naar een reisbuddy die dezelfde interesses heeft, of zoek er meteen meerdere waarmee je verschillende Airbnb’s kan huren.

Met een huurauto door de Provençe rijden of met een Vespa door de straten van Rome cruisen is een pak toffer als je de kosten kan delen en al helemaal als je tegelijkertijd ook nieuwe mensen en culturen kan leren kennen. De website GoGaffl (of: Get a Friend for Life) brengt reizigers van alle soorten en maten samen om te reizen en van die soloreis toch een heel sociale trip te maken.

It’s a match!

Hoe de website nu precies werkt? Heel simpel: op basis van jouw interesses (zoals kajakken, shoppen, kamperen of vissen) en reisbestemming gaat de website op zoek naar andere toeristen die jouw pad kruisen. Heb je een ‘match‘? Dan kunnen jullie elkaar online eerst beter leren kennen voordat jullie beslissen om samen een nachtje in een Airbnb te slapen.

Je beslist uiteraard volledig zelf hoe je zo’n soloreis mét reisbuddy wil aanpakken. Je kan hem of haar gewoon contacteren om gezellig iets te gaan eten, te gaan fuiven of een hotelkamer of auto te delen voor een paar dagen. Wat het hele concept zo spannend maakt? Je reis kan verschillende onverwachte wendingen nemen én je leert heel wat nieuwe mensen kennen! Het proberen waard, al moet je natuurlijk wel goed weten met wie je in zee gaat!

Op de site kan je een verlanglijstje maken met de reizen die je nog zou willen maken en andere mensen uitnodigen om met jou op reis te gaan. Je kan op de website maar lieft 156 nationaliteiten vinden. De moeite waard om eens uit te testen, al is het maar om nog een beetje meer te dromen over jouw volgende reisplannen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.