Home Lifestyle SNEAK PEEK: zo ziet Goudgrijp de tovenaarsbank eruit in de Harry Potter...

SNEAK PEEK: zo ziet Goudgrijp de tovenaarsbank eruit in de Harry Potter Studio

Het nieuwe gedeelte opent binnen twee weken de deuren.

Eind januari hebben ze bij Warner Bros. bekendgemaakt dat ze de Harry Potter Studio Tour uitbreiden met Goudgrijp de tovenaarsbank. Het nieuwe gedeelte opent binnen twee weken pas officieel de deuren, maar op hun Instagramaccount kan je nu al een sneak peek spotten.

Vanaf 6 april is de Harry Potter Studio Tour in Londen een tikkeltje groter. Het attractiepark wordt namelijk uitgebreid met Goudgrijp de tovenaarsbank. Hier kan je een bezoekje brengen aan de kluis van Bellatrix Van Detta of zien hoe de bureaus van de kobolden er in het echt uitzien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Goudgrijp is meteen ook het grootste decor dat de Studio Tour te bieden heeft. Net zoals in de films kom je via de Wegisweg in de bank. Vervolgens kom je binnen in de indrukwekkende inkomhal inclusief kristallen kroonluchters. Daarnaast is niet alleen het decor de moeite, maar ook de verschillende attributen. Zo liggen er meer dan 210.000 munten en een Gruzielement. Qua kostuums mag je dan weer de outfits en protheses van de kobolden verwachten. Last but not least werd er ook een filmpje opgenomen dat de transformatie van Warwick Davis in Grijphaak toont.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ga je binnenkort naar Londen en heb je een bezoekje aan de Harry Potter Studio Tour op je planning staan? Dan hoef je geen extra ticketje te kopen, want toegang tot de bank is reeds inbegrepen in je toegangsticket.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.