Home Lifestyle Snapchat lanceert nieuwe spelletjes die je moet spelen met je gezichtsuitdrukkingen

Snapchat lanceert nieuwe spelletjes die je moet spelen met je gezichtsuitdrukkingen

Push-ups doen met je wenkbrauwen, kauwgombellen blazen met je lippen of aliens verslaan door met je hoofd te schudden.

YouTube

Goed nieuws voor wie Snapchat nog op haar telefoon heeft staan, want de app lanceert Snappables. Dat zijn verschillende spelletjes die je kan spelen met je gezichtsuitdrukkingen. Plezier verzekerd!

Er was een tijd dat we allemaal massaal Snapchats stuurden naar elkaar, korte filmpjes of foto’s die onmiddellijk na het bekijken ervan weer verdwenen van je telefoon. We waren vooral fan van de filters waarbij regenbogen uit onze mond kwamen of vlinders rond ons hoofd fladderden. Sinds Instagram ook toffe filters en stories heeft, verdween Snapchat een beetje op de achtergrond. Had je wat extra ruimte nodig op je gsm, dan was het ook de eerste app die helaas verdween.

Snappables

Snapchat werkte nu opnieuw aan een toffe functie die je spijt zal doen krijgen dat je de app niet meer hebt of net een vreugdesprongetje doet maken als ie nog vrolijk op je achtergrond prijkt. Ze lanceren de Snappables, dat zijn een aantal spelletjes die je speelt enkel en alleen met je gezicht. Door dat op allerlei manieren te bewegen en in verschillende bochten te kronkelen, kan je punten scoren.

Grappig

Zo kan je onder andere push-ups doen met je wenkbrauwen, zo snel mogelijk een komkommer in schijfjes bijten of kauwgombellen blazen met je lippen. Speel de spelletjes tegen je bff, je hubby, je vrienden of je ouders en daag ze uit om te kijken wie het meest elastische wezen heeft. Lol! Heel grappig om zelf te doen, maar ongetwijfeld ook voor de omstaanders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: