Home Lifestyle Chocoladeliefhebber? In Slovenië kan je overnachten in een echt chocoladedorp

Chocoladeliefhebber? In Slovenië kan je overnachten in een echt chocoladedorp

Echt álles staat er in teken van chocolade.

Chocolate Village by the River
© Getty / Chocolate Village by the River

Chocoholic in hart en nieren? Dan moet je dringend een bezoekje plannen aan Chocolate Village by the River in Slovenië, een heus chocoladedorp waar alles in teken staat van – je raadt het al – chocolade.

Ontbijt, lunch of diner met chocolade, een chocoladeworkshop of een chocolademassage. Je kan het zo gek niet bedenken of het Sloveense Chocolate Village by the River heeft een activiteit met chocolade voor je klaar. Slapen doe je een glamping unit – elkeen vernoemd naar een cacaosoort, uiteraard – voor drie of vier personen. Zo word je wakker naast de rivier, geniet je van een panoramisch uitzicht vanaf je boomhut of kruip je ‘s avonds gezellig in de hot tub (helaas niet gevuld met chocolade) of voor de open haard.

Chocolade en wijn

Iets te veel chocolade gegeten? Het chocoladedorp ligt vlakbij de rivier Drava, die deel uitmaakt van Natura 2000, een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Ga er lekker wandelen, huur een fiets of bezoek een van de wijngaarden. Want ja, chocolade en wijn is dé perfect combo. Wij weten waar naartoe voor onze volgende vakantie!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.