https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZALIG: singles mogen dit weekend aan kindertarief naar Plopsaland

ZALIG: singles mogen dit weekend aan kindertarief naar Plopsaland

You Must Try This Ride

Singles, unite! Dit weekend zet Plopsaland De Panne namelijk alle vrijgezellen in de bloemetjes. Wie de promocode ‘SINGLE’ gebruikt, krijgt een serieuze korting en mag het park voor amper € 12,50 (het kindertarief) binnen. De voorwaarde? Je moet (happy) single zijn.

‘Genoeg geswiped! Wij hebben dé ideale match voor jou! Alle singles mogen dit (verlengde) weekend voor slechts € 12,50 naar Plopsaland De Panne! Verzilver je tickets snel’, staat er op de Facebook- en Instagrampagina van Plopsaland De Panne te lezen. Ze lanceren de actie naar aanleiding van Singles Day op 11 november, want dan verdienen vrijgezellen een klein extraatje.

De Sint

En extra veel plezier gegarandeerd, want de actie geldt niet alleen op 11, maar ook op 9 en 10 november. Je kan dus met je andere (single) vriendinnen een tof vrijgezellenfeestje bouwen in het pretpark. ‘Elk jaar zetten we een grote kortingsactie op voor Valentijn in februari. Nu vonden we dat het tijd was om alle singles in de bloemetjes te zetten. Zij betalen € 12,50, net zoals hun kinderen. Hét moment om andere single ouders te leren kennen en wie weet bloeit er wel iets moois’, vertelt Charlotte Depuydt, marketing manager van Plopsa Group.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het wordt in Plopsaland dus een bijzonder druk weekend, want niet alleen de singles, maar ook de Sint en kabouters Plop en Klus komen op bezoek. Vrijgezellen die dit weekend van het verlaagde tarief willen genieten, kunnen de kortingscode ‘SINGLE’ gebruiken. De code is wel enkel geldig in de webshop. Meer info vind je hier.

Lees ook: