Home Lifestyle Single and ready to mingle? Schrijf je dan als de bliksem in...

Single and ready to mingle? Schrijf je dan als de bliksem in voor dit festival!

Een stevig paar wandelschoenen, meer heb je niet nodig om de ware te vinden tijdens het Singles Walk Festival in Amsterdam. 💘

Singles Walk Festival
© Getty

Ben je de speeddates en swipes al lang beu? Probeer dan eens al wandelend de ware tegen het lijf te lopen! Hoe dan? In november vindt het Singles Walk Festival in Amsterdam plaats, een evenement dat alleen toegankelijk is voor singles! Geen nieuw lief aan de haak kunnen slaan? Geen nood, want je krijgt sowieso een wel heel verleidelijke troostprijs!

Op 10 november kunnen alle singles afzakken naar Westergas in Amsterdam, want dan organiseert de winkelketen Intersport een festival voor alleenstaanden! Het idee achter het festival? Tijdens een wandeltocht van 6 of 13 kilometer potentiële partners tegen het lijf lopen.

Troostprijs

Na de – al dan niet romantische – wandeling kan je er genieten van een glaasje bubbels en maar liefst veertien verschillende foodtrucks uittesten. Daarna kan je met je nieuwe soulmate dansen op de muziek van de dj’s die die dag aanwezig zullen zijn om het boeltje nóg intenser te maken.

Na de wandeling the perfect date toch niet gevonden? Dan kan je na afloop nog even de stad intrekken, want je krijgt een kortingsbon van 20 % die je kan besteden in de winkels van Intersport. Wie weet loop je daar wel de ware tegen het lijf.

Interesse? Meer info en tickets vind je hier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.