Home Lifestyle 1 op de 3 vrouwen zou haar relatie verbreken omwille van te...

1 op de 3 vrouwen zou haar relatie verbreken omwille van te weinig orgasmes

Jullie zijn gewaarschuwd, jongens!

orgasmes

Een vrouwelijk orgasme is niet zo makkelijk te bereiken en het belang hiervan wordt duidelijk nog steeds vaak onderschat. Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 3 vrouwen haar relatie zou verbreken bij een gebrek aan (of te weinig) orgasmes.

De enquête werd uitgevoerd door seksuologe Goedele Liekens en dit bij zo’n 1500 Belgische vrouwen. De resultaten van het onderzoek? Belgische mannen denken in het algemeen dat penetratie dé manier is om hun partner een orgasme te bezorgen. Alleen is dit zelden het geval, want de meeste vrouwen komen niet tijdens de seks tot een hoogtepunt.

via GIPHY

Dit komt omdat vrouwen tijdens het vrijen niet genoeg gestimuleerd worden en meer genot ervaren van orale seks. Uit het onderzoek is ook gebleken dat bijna de helft van de mannelijke ondervraagden dacht dat een orgasme binnen een relatie minder belangrijk is voor vrouwen. Ook hier hebben ze het mis, want een op de drie vrouwen zou haar partner omwille van deze reden verlaten. Jullie zijn gewaarschuwd, jongens!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.