Home Lifestyle Schenk een fruit- en groentenbox aan hulpverleners om ze een hart onder...

Schenk een fruit- en groentenbox aan hulpverleners om ze een hart onder de riem te steken

Zo'n vitamineboost is in deze coronatijden heel welkom.

boostbox
© h shaw vua unsplash & kadonation

De echte superhelden in deze tijden zijn onder andere de zorgverleners die dag in dag uit mensen helpen die geveld zijn door het coronavirus. Om hen te bedanken én hen een boost te geven om gezond te blijven, kan je ze een Boostbox schenken boordevol fruit en groenten.

Superman, Spider-Man en Iron Man maken in deze coronatijden plaats voor de dokters en de verplegers. Zij riskeren elke dag hun leven om mensen zoals jij en ik te helpen er zo snel mogelijk terug bovenop te geraken. Vitadesk en Kadonation lanceren daarom het #boostonzehelden-initiatief waarbij ze de Vlamingen oproepen om de hulpverleners Boostboxen cadeau te doen. Die zitten boordevol fruit en groenten en zijn samengesteld door onze boeren en fruittelers.

Het is een blijk van appreciatie voor hun harde werk en het toont dat we eindeloos veel respect hebben voor wat ze dezer dagen verwezenlijken. Tegelijkertijd zijn de appels, spinazie, peren, prei en druiven een extra dosis vitamines die ze nu zeker kunnen gebruiken.

Toffe opkikker

Zorgverleners werken keihard en draaien nu vaak extra shiften waardoor ze niet altijd tijd hebben om nog boodschappen te doen in de supermarkt. En als ze er al geraken na hun uren, dan zijn de rekken met groenten en fruit meestal al fel verminderd. Het is dus een toffe opkikker als ze deze dozen terugvinden op de plek waar ze werken: de ziekenhuizen, zorginstellingen en brandweerkazernes.

Je kan zelf kiezen hoeveel euro je bijdraagt. Per schijf van 15 euro kan één Boostbox geschonken worden aan een zorgverlener. Hoe meer geld er dus ingezameld wordt, hoe meer lekkers onze helden van vandaag zullen ontvangen. BV’s waaronder Hilde De Baerdemaeker en Pascal Braeckman droegen al hun steentje bij en steunen de actie met de hashtag #boostonzehelden op de sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

Boostourheroes. #boostonzehelden #boostnoshéros

A post shared by Pascal Braeckman (@pascalbraeckman) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: