Home Lifestyle Last van angst? Dankzij deze webinar hou jij je mentale gezondheid op...

Last van angst? Dankzij deze webinar hou jij je mentale gezondheid op peil

Vlaamse topexperts geven tips om deze moeilijke periode door te komen!

© Getty

Blijf jij flink in je kot, maar heb je de laatste dagen wat last van stress en angst? Begrijpelijk, want de maatregelen die de overheid nam, gooien ieders leven een beetje overhoop en zorgen voor een bepaalde onzekerheid. Om jou een beetje doorheen deze moeilijk tijd te helpen, lanceert de start-up Moonbird samen met enkele experts een (gratis) webinar dat zich helemaal op jouw mentale welzijn focust.

Voor sommigen helpt een warm badje of een ontwapenend televisieprogramma voor wat ontspanning en verstrooiing, maar bij anderen lijkt niets de onzekerheid weg te nemen. Daarom komt de Belgische start-up Moonbird nu met een webinar die jouw mentale gezondheid tijdens deze moeilijke periode op peil moet houden. Vanaf vandaag verschijnt er elke werkdag om 18u een livestream waarin telkens een andere expert uitleg zal geven over hoe we de rust in ons hoofd kunnen terugbrengen. Denk daarbij aan doeltreffende ademhalingsoefeningen en meditatie.

Vlaamse topexperts

Wie die experts dan wel mogen zijn? Wel, onder meer de bekende neuroloog Prof. Steven Laureys en ademcoach Rob Koning, ook wel bekend als Mr. Breath, komen hun expertise al delen. Elke week zal er uiteindelijk dieper op de materie ingegaan worden. De bedoeling is vooral om de ontspanningstechnieken breed toegankelijk te maken voor iedereen die hier momenteel nood aan heeft, want de maatregelen hebben wel degelijk een psychologische weerslag. Je hebt dus helemaal geen ervaring nodig om te kunnen volgen.

Als je wel wat tips kan gebruiken om het de komende weken mentaal vol te houden dan kan je je eenvoudig inschrijven op Moonbirds nieuwsbrief. Zo ontvang jij dagelijks een linkje in je mailbox waarmee je de gratis webinar dan kan volgen.

Lees ook: