Home Lifestyle Dit is zonder enige twijfel het schattigste Instagramaccount ooit

Dit is zonder enige twijfel het schattigste Instagramaccount ooit

Teddy de Bengaalse kat en Albi de Cavalier King Charles-spaniël zijn echt de allerbeste maatjes.

© Instagram @teddyandalbi

‘Leven als kat en hond’ krijgt bij Teddy en Albi een volledig nieuwe betekenis. De twee beestjes zijn de beste maatjes en de foto’s van hun innige vriendschap leveren de schattigste Instagrampagina ooit op!

Honden en katten hoeven niet altijd elkaars gezworen vijanden te zijn. Het mooiste bewijs daarvan zijn de Bengaalse kat Teddy en de Cavalier King Charles-spaniël Albi. Deze beestjes zijn twee pootjes op een buik. Ze spelen samen, wassen elkaar en liggen bij voorkeur lepeltje-lepeltje als ze slapen.

Teddy was de eerste in huis en na zes maanden kreeg hij op 29 september een speelkameraadje. Zijn baasjes kozen niet voor een tweede kat, maar voor een puppy: Albi. Teddy keek in het begin een beetje de kat uit de boom – of beter gezegd: de puppy uit het huis – maar de nieuwsgierigheid naar dit nieuwe, kleine wezentje nam al snel de bovenhand. Nu kunnen de twee perfect met elkaar opschieten en dat levert natuurlijk de meest schattige foto’s op.

Brede glimlach

Als het regenachtige weer, het feit dat we nog maar woensdag zijn of de vertragingen met de trein je humeur ferm onder nul deed zakken, dan kan één blik op dit Instagramaccount opnieuw een brede glimlach op je gezicht toveren. You’re welcome!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.