Home Lifestyle Film Deze acteur speelde bijna de rol van Ryan Gosling in ‘The Notebook’

Deze acteur speelde bijna de rol van Ryan Gosling in ‘The Notebook’

Het had niet veel gescheeld of de iconische film had er helemaal anders uitgezien.

ryan gosling
© Getty

Rachel McAdams en Ryan Gosling waren zo’n iconisch duo in ‘The Notebook’, maar het had geen haar gescheeld of de rol van Ryan Gosling was naar iemand anders gegaan. In een recent interview vertelde George Clooney namelijk dat ook hij kandidaat was voor de rol van Noah op zich te nemen.

‘The Notebook’ zonder Ryan Gosling? We kunnen het ons bijna niet inbeelden, maar nu blijkt dat er toch nog een andere acteur in the running was voor de rol van Noah. Zo vertelde George Clooney vorig weekend dat de makers van de film oorspronkelijk hem benaderd hadden. Paul Newman, die helaas in 2008 overleden is, zou dan weer de iets oudere versie van het personage spelen. Een rol die uiteindelijk naar James Garner gegaan is.

‘Normaal gezien gingen we samen in “The Notebook” spelen’, aldus George tijdens het London Film Festival van vorig weekend. ‘We hebben elkaar ontmoet en wisten meteen dat het goed zat. Het ging geweldig worden.’ Verder vertelde de acteur nog dat ze, ondanks het feit dat ze niet op elkaar lijken, ontzettend graag wilden samenwerken. Alleen bleek het uiteindelijk toch niet de juiste keuze te zijn. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie mening: team George of team Ryan?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.