https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food Reese Witherspoon toont op Instagram hoe ze haar favoriete herfstcocktail maakt

Reese Witherspoon toont op Instagram hoe ze haar favoriete herfstcocktail maakt

Want cocktails zijn echt niet alleen maar voor de zomer!

herfstcocktail reese witherspoon
© Getty

Dacht jij dat Aperol Spritz enkel voor de zomer was? Dan heb je het mis! Reese Witherspoon laat namelijk op Instagram zien hoe ze haar favoriete herfstcocktail maakt met de hulp van dit zomerse drankje. Wij gaan het recept alvast zeker zelf een keertje proberen!

Aperol Spritz drinken we normaal gezien vooral in de zomermaanden, maar ook tijdens het najaar steek je je fles best niet te ver weg. Reese Witherspoon toont namelijk op haar sociale media wat haar favoriete herfstcocktail is en die maakt ze met – je kan het vast al raden – Aperol Spritz!

Zowel op TikTok als op Instagram kan je zien hoe je de lievelingscocktail van Reese kan maken. Wat wij zo leuk vinden aan het recept? Het is allesbehalve moeilijk en je hebt er ook maar een handjevol ingrediënten voor nodig. Zo zet je best al een fles Aperol, bruiswater en prosecco klaar. Daarnaast heb je ook nog wat appelcider nodig. Deze laatste gaat er alvast voor zorgen dat de cocktail een herfstige toets krijgt! Verder zien we op het keukenaanrecht van de actrice ook nog kaneel staan, dus liefhebbers van dit kruid kunnen altijd een vleugje toevoegen als ze willen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele volgers reageerden alvast onder de Instagramvideo dat de herfstcocktail ongeveer dezelfde smaak heeft als een klassieke Aperol Spritz. Hun advies? Ruil de Aperol een keertje in voor Campari om voor wat extra herfstsfeer in je drankje te zorgen. Wij gaan het alvast zeker eens proberen!

Lees ook: