Home Lifestyle Food MUST TRY: dit recept op basis van Oreo’s werd al meer dan...

MUST TRY: dit recept op basis van Oreo’s werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken op TikTok

Je hebt er in totaal slechts 3 ingrediënten voor nodig!

oreo's
© Shayan Izadi via Unsplash

Grote liefhebber van Oreo’s? Probeer onderstaand recept op basis van het populaire koekje dan maar eens uit. We moeten wel toegeven dat het er niet echt appetijtelijk uitziet, maar als je ziet wat de andere ingrediënten zijn, weet je dat het allesbehalve slecht kan smaken!

Ben jij dol op Oreo’s? Dan heb je geluk, want deze koekjessoort is ontzettend veelzijdig. Zo kan je ze gewoon als vieruurtje eten, maar je kan er ook mee bakken of er een heerlijke milkshake mee maken. Heb jij thuis ergens nog een pak in de kast liggen? Trek je keukenshort dan alvast maar aan, want volgend recept ga je zeker eens willen proberen.

Nightmare Potatoes

Ook op TikTok blijken ze namelijk grote fan te zijn van het populaire koekje en dat kunnen we ze natuurlijk niet kwalijk nemen. Zo maakte de TikTokker @quincylk aka Quincy’s Tavern de zogenaamde Nightmare Potatoes. Op het eerste gezicht ziet het er misschien een beetje raar uit, maar zijn creatie werd ondertussen al zo’n vier miljoen keer bekeken. Dat wil iets zeggen, toch?

@quincylkMade of neither Nightmares nor Potatoes, these are ##Quincys magical snacks made for rogues. ##quincystavern ##dnd ##oreos ##easyrecipe ##snack ##cookies ##oc♬ Evening in the Tavern from The Witcher – quincylk

Hoe maak je deze snack nu zelf klaar? Het enige wat je moet doen, is een doos Oreokoekjes fijnstampen. Vervolgens smelt je een zak marshmallows samen met een genereuze hoeveelheid boter in de microgolfoven. Nadien ga je alles mixen, maak je verschillende hoopjes en laat je alles goed afkoelen. Meer is er niet aan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.