Home Deco WAUW: deze projector tovert je kamer om tot een magische sterrenhemel

WAUW: deze projector tovert je kamer om tot een magische sterrenhemel

© Amazon

Iedereen droomt gleens van een romantische date onder een schitterende sterrenhemel, maar in ons klein Belgenlandje zijn die sterren, laat staan de sterrenhemel, vaak zoek. Wil je toch koste wat het kost genieten van een decor à la het sprookjesachtige duizend-en-een-nacht? Dan hebben wij misschien wel een (goedkope) oplossing gevonden!

Maak je thee of warme chocolademelk klaar en duik onder een zacht dekentje of in een warm bad, want met de SKYlite tover jij het plafond en de muren van je huis, bad- of slaapkamer om tot een magische sterrenhemel. De fonkelende sterren worden samen met een feeërieke blauwe nevelwolk geprojecteerd en creëren een romantisch en rustgevend decor.

Verschillende lichteffecten

‘Met kalmerende effecten die veel weg hebben van het poollicht kan de projector een ontspannende sfeer uitstralen in elke kamer. Daarom is de SKYlite een bijzonder aangenaam geschenk voor zowel kinderen als volwassenen’, beloven de ontwerpers van de projector. ‘Maak van je woonkamer een levensechte cinema en gebruik de knopjes om de verschillende lichteffecten uit te testen en de projector te laten draaien.’

Wie helemaal verkocht is en het toestel nu in huis wil halen, kan de projector hier bestellen. Opgepast: je kan ‘m enkel pre-orderen, want hij is pas vanaf 14 januari weer in stock. Het toestel kost € 45,76. Heb je een belangrijke date op de planning staan en kan je niet meer wachten om er eentje in huis te halen? Ook hier kan je een gelijkaardig nachtlampje bestellen. Have fun!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.