Home Deco WAUW: Primark brengt een nachtlampje op de markt waar alle ‘Beauty and...

WAUW: Primark brengt een nachtlampje op de markt waar alle ‘Beauty and the Beast’-fans van dromen

Must have!

Disneyfans zijn de laatste tijd bij Primark aan het juiste adres. De winkelketen heeft namelijk heel wat magische must haves in zijn winkelrekken liggen. En voor dit allernieuwste nachtlampje maken wij maar al te graag plaats vrij naast ons bed. Kerstman, hier maak je ons sowieso blij mee!

Maak jij je kamer ook graag gezellig met een lichtje hier en daar? Hou jij van een magisch decoratiestuk? En ben jij een Disneyfan in hart en nieren? Check, check en dubbelcheck? Dan val je hoe dan ook als een blok voor dit nieuwe nachtlampje van Primark.

Belle en het Beest

Naast onder andere het schattige handtasje van Barstje en de cosy pyjama van ‘Belle en het Beest’ lanceert Primark nu een nachtlampje van de iconische roos uit de film. Het enige verschil? Deze roos verliest geen blaadjes en maakt je slaapkamer in no time dat tikkeltje gezelliger.

Het lampje zal vroeg of laat – een exacte datum heeft de winkelketen nog niet verklapt – te koop zijn in de Belgische winkels van Primark voor 10 euro. Heb jij het stuk al gespot?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.