Home Lifestyle WAUW: dit popcornstrand komt onmiddellijk op onze bucketlist

WAUW: dit popcornstrand komt onmiddellijk op onze bucketlist

En je hoeft er zelfs niet ver voor te vliegen!

© Instagram @narai_london

Op het Spaanse eiland Fuerteventura vind je het kustdorpje Corralejo, dat #pinterestgoals en #instagramperfect is. Het idyllische strand Popcorn Bay lijkt volledig bezaaid met popcorn.

Het is barkoud buiten, maar dat wil niet zeggen dat we al niet mogen wegdromen over onze volgende vakantiebestemming. De zon op onze snoet, de zeebries door onze haren en popcorn tussen onze tenen. Say what? Ja popcorn onder onze fashionable teenslippers.

Op het Spaanse eiland Fuerteventura, onderdeel van de Canarische Eilanden, vind je Popcorn Bay, een idyllisch strand waar de zandkorrels plaatsmaakten voor popcorn. Of zo lijkt het toch! In werkelijkheid zijn de zogezegde witte maïskorrels stukjes koraal die gewoon sprekend lijken op onze favoriete bioscoopsnack.

Sneeuwengel maken uit popcorn

De golven werpen het koraal op het strand en door de wrijving wordt het omgevormd tot heerlijke propjes popcorn. Altijd al eens een ‘sneeuwengel’ willen maken in de lekkernij? Boek dan zeker een reisje naar Corralejo! De azuurblauwe zee, het prachtige landschap, het heerlijke warme weer én de ongetwijfeld tientallen extra likes en volgers krijg je er voor niks bij. You’re welcome!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.