Home Lifestyle NOSTALGIE: Polly Pocket ligt binnenkort opnieuw in de winkelrekken

NOSTALGIE: Polly Pocket ligt binnenkort opnieuw in de winkelrekken

Wij verlangen opnieuw naar onze speelkamer.

Ben jij een kiddo uit de nineties? Dan heb je ongetwijfeld met Polly Pocket gespeeld. Ja, wij konden ons uren bezighouden met die kleine doosjes en poppetjes. En binnenkort kan jij dat nostalgische speelgoed opnieuw in huis halen, want Polly Pocket maakt een comeback. Ideaal voor de volgende generatie (of gewoon voor jezelf, natuurlijk).

Polly Pocket staat garant voor een dubbeldikke portie nostalgie. De doosjes – of beter gezegd: de huisjes voor de minipoppetjes – waren enorm populair in de jaren 90. Het speelgoed kreeg in het verleden al eens een make-over, maar verdween nadien uit de winkelrekken. Tot nu, want het speelgoed maakt binnenkort een comeback!

Comeback

Chris Wiggs is de man aan wie we deze uitvinding te danken hebben. Hij creëerde in 1983 de eerste versie van Polly Pocket voor zijn dochter Joanna. Het handige doosje viel meteen in de smaak, en daarom bracht het Britse bedrijf Bluebird Toys het speelgoed in groot aantal op de markt.

In 1999 gaf Mattel het poppetje een make-over, maar stilaan stopte de productie van het speelgoed. Gelukkig brengt Mattel daar nu verandering in, want het bedrijf lanceert in juni een nieuwe versie van het nostalgische speeltje. Deze nieuwe versie komt – zoals gewoonlijk – eerst op de Amerikaanse markt, maar wij hopen dat de doosjes snel hun weg naar België zullen vinden.

Herinner jij je deze exemplaren nog?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.