https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 12 x platvloerse uitspraken en rariteiten in de vierde aflevering van ‘Double...

12 x platvloerse uitspraken en rariteiten in de vierde aflevering van ‘Double Trouble’

Tja, wie valt er nu niet op bruine gespierde mannen zoals Jordi en Jeffrey. Toch, Esmee?

© MTV

Het ging er vandaag weer niet al te beschaafd aan toe in de vierde aflevering van ‘Double Trouble’. Sharon en Esmee kregen respectievelijk een bezoekje van hun lief en ex-scharrel. Gezellig!

Ontbijten als een keizer, zegt men weleens. De zusjes zitten niet meer op de camping en hoeven dus ook hun eigen potje niet meer te koken. Ze besluiten om ergens te gaan ontbijten. Sharon bestelt vastbesloten een mirror egg. Wij verdenken de productie er eerlijk gezegd van haar deze uitspraak ingefluisterd te hebben. Of dat hopen we alleszins…

Een spiegelei en een tomatensoepje als ontbijt. Waarom ook niet? En het wordt nog vreemder. De dames nemen naar eigen zeggen overal hun eigen knoflooksaus naartoe. Soep met knoflooksaus. Yum!

Taal zal nooit de sterkste kant van onze zusjes worden. Duitsers begrijpen toch perfect Nederlands?

Ook nationaliteiten zijn de tweeling vreemd. En zo wordt een afwijzende Ijslander plots een Ier…

Na een lange zoektocht vinden de meisjes beiden een date om een romantische koetstocht mee te maken… Of de mannen het tripje ook echt romantisch vonden, betwijfelen we ten zeerste.

En toen was het… tattooshoptijd. De dames besluiten om hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar op hun lichaam te laten vereeuwigen. Ze hebben helemaal zelf bedacht om een sleuteltje en een slotje te nemen. Origineel…

En die zoekt de ‘tattoo artist’ van dienst vakkundig op op Google Afbeeldingen.

Tatoeëren maar!

Wat de dames nog niet weten is dat Sharons vriend Jordi en Esmees ex-scharrel Jeffrey, beiden bekend van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, hen vanavond komen opzoeken in Bulgarije. Jordi vertrouwt Sharon duidelijk nog niet helemaal.

Gelukkig krijgt Sharon wél een fijne avond als ze zich de afgelopen dagen gedroeg.

Tja… Wie valt nu niet op mannen zoals Jordi en Jeffrey. Toch, Esmee?