Home Lifestyle 3 nieuwe personages maken hun opwachting in het tweede seizoen van ‘The...

3 nieuwe personages maken hun opwachting in het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’

Hoog tijd dus om even kennis te maken!

umbrella academy
© Netflix

Nu er nieuwe seizoenen van ’13 Reasons Why’ en ‘Élite’ op Netflix staan, vroegen wij ons af hoe het met ‘The Umbrella Academy’, een van onze andere favoriete series, zit. Een releasedatum is er helaas nog steeds niet, maar de makers lieten gisteren weten dat we in het tweede seizoen te maken krijgen met maar liefst drie nieuwe personages.

Fans van ‘The Umbrella Academy’ bleven na het eerste seizoen achter met heel wat vragen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat de serie een vervolg zou krijgen. Of we in het tweede seizoen alle antwoorden zullen krijgen, is voorlopig nog niet duidelijk. Wat we wel al weten, is dat de superhelden te maken krijgen met drie nieuwe personages.

3 nieuwe personages

Als eerste hebben we Ritu Arya. Zij speelt straks de rol van Lila, een kameleon die naar gelang de situatie net briljant of compleet gestoord kan reageren. Ze is dan ook onvoorspelbaar. Daarnaast is ze ook sarcastisch en heeft ze een opvallend gevoel voor humor.

Vervolgens maakt ook Yusuf Gatewood zijn opwachting. Hij speelt de rol van Raymond, een geboren leider en een toegewijde echtgenoot. Verder barst hij van het zelfvertrouwen en heeft hij een warme persoonlijkheid. Hij is de soort man die iedereen wil kennen.

Last but not least hebben we nog Marin Ireland als Sissy. Zij speelt de rol van moeder die afkomstig is uit Texas. Ze gaf op jonge leeftijd al haar jawoord, maar om de verkeerde redenen. Gelukkig zit Sissy nog steeds in haar gloriejaren en ze is dan ook erg benieuwd wat het leven en de liefde haar nog te bieden hebben.

Nog meer lezen over ‘The Umbrella Academy’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.