Home Lifestyle Food Pepsi brengt een nieuwe, winterse smaak op de markt

Pepsi brengt een nieuwe, winterse smaak op de markt

Lekker of misselijkmakend? Laat deze smaak maar snel naar België komen.

Nu het buiten sneller donker wordt, snakken we vaker naar een zoet tussendoortje. Onze favoriete smaak bij uitstek? Een lekkernij met gezouten karamel. Njam! Deze combinatie valt ook bij Pepsi in de smaak, want het colamerk lanceert speciaal voor de winter de Pepsi Salted Caramel. 

Door de jaren heen zijn er al verschillende smaken aan cola toegevoegd, van vanille tot kersen. Maar nu gaat Pepsi nog een stapje verder, want speciaal voor de feestdagen brengt het merk de enige echte Pepsi Salted Caramel uit. Wij verzinnen dit niet.

Aparte combinatie

Of deze combinatie ook echt de moeite waard is, weten we nog niet zeker. Wat we wel zeker weten, is dat we dit drankje sowieso willen proeven. Lekker of niet. Op Twitter zijn de meningen alvast verdeeld.

Helaas zal het nog even duren voor we deze smaak kunnen proeven, want de Pepsi Salted Caramel is voorlopig enkel en alleen als limited edition in Amerika te verkrijgen. Maar aangezien de cola met vanillesmaak zijn weg naar België heeft gevonden, ligt dit nieuwe drankje hopelijk ook snel in de Belgische winkelrekken. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.