Home Lifestyle Pedro Elias: ‘Ik vind het jammer dat ik mijn kind maar de...

Pedro Elias: ‘Ik vind het jammer dat ik mijn kind maar de helft van de tijd mag en kan zien’

Het VIER-gezicht sprak openhartig over zijn verloren vingertopje, zijn scheiding en zijn drie prachtige kinderen.

James Cooke kroop gisteren onder de wol met Pedro Elias in ‘Gert Late Night’. Net zoals bij de andere bootgasten stelde sidekick James een aantal persoonlijke vragen. Zo had het duo het over Pedro’s kinderen, zijn scheiding en de vrouw van zijn leven. Wist je trouwens al dat hij een vingertopje mist?

VIER-gezicht Pedro Elias kennen we als iemand die wel houdt van een grapje, maar gisteren sprak hij – zonder sarcasme of enige joligheid – openhartig over zijn persoonlijke leven. Pedro heeft drie kinderen, maar sinds de scheiding van zijn eerste vrouw ziet hij zijn oudste zoon maar om te week. ‘Ik wil hem daar niet mee belasten. En ik zie ook dat hij een toffe mama heeft bij wie hij gelukkig is, maar ik vind het onnatuurlijk.’

Als ik egoïstisch enkel aan mijn gevoel denk, vind ik het jammer dat je je kind maar de helft van de tijd kan en mag zien.

Verder sprak hij ook nog over de ontmoeting met zijn huidige vrouw. ‘Ik zag haar staan en ik zei tegen mezelf: die vrouw ga ik bezwangeren.’ Ondertussen heeft het koppel al twee schatten van kinderen, Rover en Bonnie.


Eerder deze week dook James al onder de lakens met Cath Luyten en had hij ook een emotioneel gesprek met Sven De Ridder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.