Home celebs ZIEN: onderging ‘Temptation’ Rosanna naast een lipvergroting nog meer cosmetische ingrepen?

ZIEN: onderging ‘Temptation’ Rosanna naast een lipvergroting nog meer cosmetische ingrepen?

Herken jij Rosanna nog?

© Instagram: @rosannavoorwald

‘Temptation Island’-bekendheid Rosanna Voorwald is fan van cosmetische chirurgie en daar maakt ze geen geheim van. Op haar recentste Instagramfoto ziet Rosanna er wel héél anders uit dan ten tijde van ‘Temptation Island’.

‘Lips weer on fleek!!! My life, my choices, my problems, my mistakes, my lessons. Mind your own fucking business. Focus on your own issue before you talk about me! My life is not your story to tell.’ Dat staat er te lezen onder een van de recentste Instagramposts van Rosanna Voorwald. Over een duidelijke boodschap gesproken!

Niels‘ Rosanna praat steevast openlijk over de cosmetische ingrepen die ze ondergaat. Zo liet ze zichzelf al nieuwe borsten én nieuwe lippen aanmeten. En de volgers de vlogs van het ‘Temptation Island’-koppel mochten daar zonder enig probleem getuigen van zijn.

Nog meer ingrepen

Op een van Rosanna’s recentste Instagramposts is er een close-up van Rosanna’s profiel te zien. Haar lippen zijn weer wat bijgewerkt zoals ze zelf aangeeft onder de foto, maar er lijkt meer aan de hand te zijn.

Het lijk wel alsof Rosanna’s neus en haar kaak/kin ook sterk veranderd zijn, maar daar rept de Nederlandse met geen woord over. Sommigen beweren Rosanna zelfs niet meer te herkennen. Nu ja, leven en laten leven, zeggen we dan.

Meer ‘Temptation Island’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.