Home Lifestyle STAYCATION: boek een overnachting in Waals-Brabant en krijg een extra nacht cadeau

STAYCATION: boek een overnachting in Waals-Brabant en krijg een extra nacht cadeau

On y va!

bos
© Imat Bagja Gumilar via Unsplash

Is jouw vakantie in het water gevallen, maar heb je toch nood aan enkele dagen welverdiende rust? Trek dan eens naar Waals-Brabant voor een gezellige overnachting. Dankzij een samenwerking van de provincie en het Maison du Tourisme krijg je als je een overnachting boekt een extra nachtje cadeau. On y va!

Moet jij je vakantie uitstellen of zelfs annuleren? Dan hebben wij een tip in de aanbieding die wellicht wat troost kan bieden. Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant en de provincie Waals-Brabant hebben namelijk een leuke actie op poten gezet. Als je bij de deelnemende adressen een overnachting boekt, krijg je een tweede nacht gratis aangeboden via een geschenkbon van 75 of 100 euro.

Overnachting in Waals-Brabant

Hoe gaat de actie nu precies in z’n werk? Je kiest in de lijst van deelnemende adressen waar je wil overnachten. Vervolgens krijg je van de toeristische dienst van Waals-Brabant bij aankoop van een cadeaubon een extra nacht ter waarde van hetzelfde bedrag. Opgelet: je kan de cadeaubon enkel benutten bij een verblijf van minstens twee nachten.

overnachting waals-brabant
© Gustav Gullstrand via Unsplash

De cadeaubonnen zijn vanaf nu te koop en kunnen ingezet worden tot 30 oktober 2020. Ideaal voor wie tijdens de zomer nog even een tripje wil plannen, maar je kan ook wachten tot de herfst om er te genieten van een ontspannende wandeling in de prachtige natuur. Your choice!

Zie jij een overnachting in Waals-Brabant wel zitten? Voor meer informatie kan je terecht op volgende website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.