Home Lifestyle Over.minnaars: ‘Ik ben die nacht zeker vijf keer klaargekomen’

Over.minnaars: ‘Ik ben die nacht zeker vijf keer klaargekomen’

Aline (24) had de seks van haar leven met haar minnaar

Bedrog. Overspel. Ontrouw. Er is niets dat zo vaak voorkomt en waar toch zo weinig over gesproken wordt. In deze reeks praten vrouwen over het bedrog dat ze zelf hebben gepleegd of meegemaakt. Over het bedrog dat hun hart heeft gebroken, of hun hart weer tot leven heeft gewekt. Over de passie, de lust, de spijt en de pijn. Aline (24) had de seks van haar leven met haar minnaar.

‘Een jaar geleden brak ik met mijn minnaar. De man waarmee ik 8 maanden het bed – en elke andere plek – heb gedeeld zonder dat zijn vriendin het wist. Wat ik het meeste mis? De foute, verboden, wilde seks. Met hem heb ik àlles gedaan. Hij heeft me mijn grenzen doen verleggen, en ik heb hetzelfde bij hem gedaan. En weet je wat? Ik heb me nog nooit zo levend gevoeld als toen.

Een gulle minnaar

We zagen elkaar wekelijks op hotel. Ja, zo’n hotelletje waar je kamers per uur kunt boeken. Hij betaalde, ik lag klaar als hij aankwam. In setjes die je nauwelijks verhullend kunt noemen. En dan: zijn blik als hij de deur opendeed. Zijn ogen als hij mijn lichaam zag. Zijn broek waarin ik direct zag hoe geil hij was. Heerlijk vond ik dat, me zo gewild voelen. Hij was ook een geweldige kusser. Eerst heel zacht, dan intens en diep. Niet zomaar draaien maar spelen. Zijn tong kon me gek maken. Hij was ook een heel gulle minnaar. Hij zorgde altijd eerst voor mij. Ik ben geen één keer terug naar huis gegaan zonder orgasme. Wat die man met zijn tong kon…

Hij kneep mijn keel dicht tijdens het vrijen en ik vertrouwde hem volledig. De seks werd heviger en heviger.

Stilletjesaan begonnen we elkaars grenzen te verleggen. Tijdens het vrijen legde hij zijn handen rond mijn nek, ik vertrouwde hem volledig. Ik genoot van hoe hij de controle nam. Elke keer gingen we verder. Zachtjes mijn keel dichtknijpen. Handboeien. Vastbinden, SM. Met zijn vrouw deed hij niets van dat, zei hij. En ik stond er wel voor open. We experimenteerden met onze lichamen. Hij had de controle, maar ik nam de leiding. Nooit zou hij iets gedaan hebben dat ik niet wou.

Het was een nacht

Eén vrijpartij vergeet ik nooit. We waren een zeldzame nacht samen, dronken cava. Veel cava. Onze soft sm werd plots heviger en we verloren onszelf in een ruwe vrijpartij. Een hele nacht hebben we gevreeën, op alle mogelijke manieren. Ik ben zeker vijf keer klaargekomen. De dag erna kon ik niet meer normaal stappen, maar het was het waard. Uiteindelijk hebben we het contact verbroken. Maar die herinneringen, die koester ik voor de rest van mijn leven.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.