Home Lifestyle YAY: de opnames voor het tweede seizoen van ‘Sex Education’ zitten erop

YAY: de opnames voor het tweede seizoen van ‘Sex Education’ zitten erop

Nog even geduld en we kunnen opnieuw genieten van Otis, Eric, Maeve en co op Netflix.

© netflix

Het ziet ernaar uit dat we Otis, Maeve, Eric en co heel binnenkort opnieuw op Netflix mogen verwachten, want de opnames voor het tweede seizoen zitten erop!

We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat de Netflixserie ‘Sex Education’ een tweede seizoen kreeg. De reeks verscheen begin dit jaar voor het eerst op de streamingdienst, en was onmiddellijk een enorm groot succes. In de eerste weken keken maar liefst zo’n 40 miljoen mensen naar de gekke stoten die Otis, Maeve en co uithaalden.

Seksadvies aan medeleerlingen

Wie het eerste seizoen nog niet zag: het verhaal gaat over Otis, een onhandige en niet zo populaire tiener die samenwoont met zijn mama die sekstherapeute is. Samen met zijn stoere klasgenote Maeve besluit hij stiekem zijn medeleerlingen tegen betaling seksadvies te geven op school. Een winstgevend handeltje, dat de twee ook dichter naar elkaar doet groeien. Otis mag dan wel veel af weten van seks, zelf worstelt hij ook met een probleem.

Begin mei kregen we een filmpje te zien van de eerste scriptlezing voor het tweede seizoen. De makers deden blijkbaar flink door, want Netflix maakte nu bekend dat de opnames van de acht afleveringen er volledig op zitten. Het deed dit door een vrolijke selfie te posten die directeur Groff – gespeeld door Alistair Petrie – nam. Achter zijn jolige hoofd zien we een groot deel van de cast en crew zitten, en zij zijn al even uitbundig als hem. Het ‘it’s a wrap‘-icoontje maakt het Instagrambericht volledig af.

View this post on Instagram

Sex Education s2 ?

A post shared by Netflix UK & Ireland (@netflixuk) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat wil natuurlijk zeggen dat we niet zo héél lang meer moeten wachten op het vervolg van deze zalige serie. Er werd eerder al voorspeld dat we seizoen twee eind dit jaar of begin volgend jaar mogen verwachten. En hoe het er nu uitziet, vermoeden we dat we een vroeg kerstcadeautje – of acht – zullen krijgen!

Lees ook: