Home Lifestyle Vanavond krijgen we eindelijk de oorspronkelijke seizoensfinale van ‘Familie’ te zien

Vanavond krijgen we eindelijk de oorspronkelijke seizoensfinale van ‘Familie’ te zien

En nu hoeven we op z’n minst geen twee maanden te wachten op antwoorden!

seizoensfinale familie
© VTM

Fans van ‘Familie’ hadden al door dat het de laatste tijd extra spannend was en dat is niet zonder reden. De afleveringen die we de laatste weken voorgeschoteld kregen, maakten deel uit van de oorspronkelijke seizoensfinale en vanavond krijgen we deze laatste eindelijk te zien. We zijn benieuwd!

Normaal gezien wordt de seizoensfinale van ‘Familie’ steevast in juni uitgezonden, maar zoals iedereen ondertussen weet, heeft de coronacrisis door een stokje voor gestoken. De opnames moesten noodgedwongen stopgezet worden, maar daardoor krijgt de kijker nu wel een extra portie spanning. De laatste weken gaat het er in de VTM-serie namelijk extra spannend aan toe en vanavond krijgen fans de kers op de taart voorgeschoteld. Straks kan je namelijk kijken naar de oorspronkelijke seizoensfinale.

Tijdens de afgelopen dagen kregen we heel wat spannende momenten te zien in ‘Familie’. Zo werd Amélie neergeschoten door inspecteur De Pelsmaeker, is Hanne eindelijk terug thuis nadat ze ontvoerd werd door verpleger Tony en daarnaast staan Patrick en Jenny op trouwen. Er zijn dus nog drie verschillende verhaallijnen waar een einde aan moet komen.

Extra spannend

‘Deze avond steken we qua suspense nog een tandje bij’, aldus Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’, in een interview met HLN. ‘De kijker verwacht dat ook, want die voelt ook aan dat Quinten weet wie de ontvoerder van Hanne is en dat de corrupte inspecteur De Pelsmaeker zijn job wil afwerken en ook Jonas wil treffen. Er staat dus veel te gebeuren.’

seizoensfinale familie
© VTM

Er staat vanavond dus nog veel op de planning. Al zal de oorspronkelijke seizoensfinale van ‘Familie’ er toch iets anders uitzien dan de makers gepland hadden. Zo ging het normaal om een dubbelaflevering, maar uiteindelijk krijgt de kijkers straks een normale aflevering te zien. ‘Het grote huwelijksfeest dat we voorzien hadden en waar alle verhaallijnen op één plek perfect zouden samenkomen, hebben we moeten schrappen’, klinkt het in HLN. Omwille van de coronacrisis zijn scènes met veel volk nog steeds onmogelijk. Om die reden werd er ook een vuurgevecht en een wilde achtervolging in het verkeer geschrapt.

Toch is er geen reden tot paniek, want bij ‘Familie’ hebben ze geprobeerd om een gelijkwaardige seizoensfinale in te blikken. Deze zal er dus lichtjes anders uitzien en ook zal er minder volk in beeld komen. Al hopen ze bij de makers dat de kijker hier niets van zal merken. Last but not least brengt de uitgestelde finale wel nog een voordeel met zich mee. Fans van de serie hoeven nu geen twee maanden te wachten op antwoorden, want op maandag wordt de volgende aflevering van ‘Familie‘ alweer uitgezonden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.