Home Lifestyle OMG: de polstattoo van Kevin uit ‘Temptation Island’ is té erg voor...

OMG: de polstattoo van Kevin uit ‘Temptation Island’ is té erg voor woorden

Je gelooft nooit wat ze betekent!

vijf

Kevin uit ‘Temption Island’ liet eerder al de Megan-tattoo op zijn kont bedekken met een palmboom en golfjes. Toch was dat niet de ergste tattoo van de Oostendenaar, die prijkt op zijn pols en beschrijft zijn favoriete ‘bezigheid’.

Kevin nam in het verleden niet altijd de beste beslissingen. Niet alleen bedroog hij zijn vriendin Megan verschillende keren, hij liet ook een aantal belachelijke tattoos zetten. Zo stond Megans naam vrolijk op zijn rechterbil. Ondertussen prijkt daar een tropische tatoeage die hem voor eeuwig zal herinneren aan ‘Temptation Island’ en de reden van zijn relatiebreuk. Alsof de beelden van Megan en Joshua die van jetje geven onder de lakens niet voor eeuwig op zijn – en ons – netvlies staan gebrand.

Anker

Nu blijkt dat dit niet zijn ergste tatoeage was… Hij heeft namelijk nog een prachtexemplaar met een diepe betekenis staan op zijn pols. Het is een ankertje. Niks mis mee denk je dan, ook Josje heeft zo eentje op de binnenkant van haar bovenarm. Ware het niet dat er bij Kevin een grote W voor staat. Wie de kleine rebus oplost, komt bij het woord ‘wanker’, wat zoveel betekent als rukker of masturbeerder. Classy!

Stiften

De vraag is nu of de tattoo wel degelijk echt is… Uit andere beelden blijkt dat de vrijgezelle dames graag een Fabriziootje doen bij de mannen en er kleurplaten van maken. Ze tekenen vlijtig met stiften op hun stoere torso’s. Zo liep Tim even rond met een rare tekening op zijn schouder dat een wezentje moest voorstellen, maar meer weghad van een penis. Verder konden we op de arm van Kevin ook de naam Chloé lezen met een hartje. Wij houden alleszins zijn polsen in de gaten de volgende aflevering!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.