Home Lifestyle NOOO: de serie ‘The Originals’ stopt na vijf spannende seizoenen

NOOO: de serie ‘The Originals’ stopt na vijf spannende seizoenen

Wat een teleurstelling...

© Instagram @theoriginals

Dit jaar zette ‘The Vampire Diaries‘ er voorgoed een punt achter. Snif. Gelukkig konden we nog altijd ons verdriet verwerken met de serie ‘The Originals‘, maar daar komt binnenkort ook een einde aan. Yep, de reeks verdwijnt na vijf seizoenen van ons televisiescherm.

Dat spijtige nieuws kondigde Julie Plec, de producent van ‘The Originals‘, zelf aan op Twitter. Daar waren wij totaal niet op voorbereid. Ongeveer een jaar geleden kwam zij ook al met dramatisch nieuws, want toen kondigde ze het einde van ‘The Vampire Diaries‘ aan. Julie, waarom toch?

Deze week beginnen de opnames van het allerlaatste seizoen van ‘The Originals’. Gelukkig heeft de serie ook nog een verrassing in petto, want er zou een oude bekende terugkeren. Maar wie oh wie brengt de ‘originals’ een bezoekje? Volgens het Amerikaanse TV Line is dat Caroline Forbes, gespeeld door actrice Candice King. Die terugkeer zien wij natuurlijk volledig zitten, maar niks is officieel bevestigd.

Seizoensfinale

Wij zijn vooral benieuwd naar hoe het laatste seizoen gaat eindigen, want seizoen vier stopte met een aantal vraagtekens. Elijah, Klaus, Rebekah en Kol gingen elk hun eigen weg nadat ze The Hollow hebben verslagen. Komt de familie Mikaelson ooit nog bij elkaar? Steekt oudste zus en heks Freya hier een stokje voor? En geven Davina en Kol elkaar eindelijk het jawoord? Eén ding is zeker: seizoen vijf wordt een toppertje van formaat.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.