Home Lifestyle Nieuwste Instagramtrend: chinning

Nieuwste Instagramtrend: chinning

Gooi je hoofd achterover in je nek en trek een gek gezicht!

Instagram @chinventures

Duckface, fish gap, planking of de bambipose; Instagram kent om de zoveel tijd een bepaalde trend die we in elke foto zien terugkomen. De allernieuwste hype is chinning.

In tegenstelling tot de andere trends is deze niet zo flatterend. Je neemt namelijk een selfie terwijl je je hoofd in je nek gooit en een gekke bek trekt. Hallo, dubbele kin! Het is wel een tendens die we aanmoedigen, net zoals de no make-up selfie. Zulke beelden tonen meer realiteit op sociale media dan dat ze de illusie in stand houden dat iedereen er altijd geweldig uitziet en het perfecte leventje leidt.

Gekke hoofd

De trendsetter is Michelle Liu, een 21-jarige vrouw uit Boston. Op haar Instagrampagina @chinventures post ze een paar keer per week een foto waarop ze aan chinning doet. Op de voorgrond zie je haar gekke hoofd, en op de achtergrond een mooi landschap. ‘I haven’t chinned everywhere, but it’s on my list’, zegt ze zelf. Het resultaat is alleszins hilarisch. Ze heeft zelfs haar eigen hashtag #chinfiesquad. We hopen dat ze veel navolg krijgt. Chin up, ladies, or your crown will slip.

Holy ship! Has the U.S.S. Constitution always been this sandy?? 🛥

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

☀️sunflower power🌻 Check out the article I leaf-t about my chinning shenanigans in my bio! Ty @mic for interviewing me 🤓

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

I don't know about you… but Eiffel in love with this city for sure 😍 Happy #bastille day friends!

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.