Home Lifestyle Film MUST SEE: nieuwe Netflixkomedie ‘Between Two Ferns: The Movie’ bezorgt je gegarandeerd...

MUST SEE: nieuwe Netflixkomedie ‘Between Two Ferns: The Movie’ bezorgt je gegarandeerd de slappe lach

Heel wat grote sterren zoals Matthew McConaughey, Chrissy Teigen en Hailee Steinfeld duiken op in de film met in de hoofdrol Zach Galifianakis.

© netflix

Ongemakkelijke stiltes, bijzonder vreemde vragen en tal van bekende sterren. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe Netflixfilm ‘Between Two Ferns: The Movie’. De komedie is geïnspireerd op de gelijknamige online talkshow ‘Between Two Ferns’.

De film is geïnspireerd op de gelijknamige online talkshow van Zach Galifianakis (49), de Amerikaanse acteur die onder andere in ‘The Hangover’ meespeelde. De afgelopen tien jaar interviewde hij verschillende grote namen zoals Brad Pitt, Justin Bieber en zelfs Barack Obama en schotelde hij hen bijzonder ongemakkelijke vragen voor. Nog nooit gehoord van het programma? Hieronder vind je de aflevering met Bradley Cooper die al meer dan 12 miljoen views haalde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reputatie in ere herstellen

Na 21 afleveringen is het tijd voor de volgende stap: een film! Dit keer gaat Zach op roadtrip om een reeks spraakmakende interviews af te nemen met verschillende sterren. De bedoeling is om zijn reputatie én die van zijn show in ere te herstellen nadat hij belachelijk werd gemaakt door collega-acteur Will Ferrell.

Onder anderen Matthew McConaughey, Chrissy Teigen, John Legend, Peter Dinklage, Keanu Reeves, Hailee Steinfeld en Benedict Cumberbatch verschijnen in de film. En als we de trailer mogen geloven, wordt het een heerlijk chaotisch en vooral supergrappig avontuur.  De film kan je vanaf vrijdag 20 september bekijken op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer pareltjes op Netflix: