Home Lifestyle Je kan vanavond naar de allereerste aflevering kijken van de nieuwe ‘Familie’-webserie...

Je kan vanavond naar de allereerste aflevering kijken van de nieuwe ‘Familie’-webserie ‘Gestrikt’

Rudi en Zjef beleven een duistere kerst...

webserie gestrikt
© VTM

In de kerstvakantie kan je op VTM GO naar de spannende nieuwe ‘Familie’-webserie ‘Gestrikt’ kijken. Het verhaal draait deze keer rond Rudi en Zjef die een duistere kerst beleven.

Elke zomervakantie moeten trouwe ‘Familie’-kijkers hun geliefde serie voor twee maandjes vaarwel zeggen. Gelukkig verwent VTM ons dan met een webserie van onze favoriete reeks. Ook tijdens deze kerstvakantie pakt de zender uit met een online verhaal. In ‘Gestrikt’ spelen Rudi (Werner De Smedt) en Zjef (Jan Van den Bosch) de hoofdrol, want zij beleven een duistere kerst.

Een lugubere Kerstman

Het koppel huurt een gezellig vakantiehuisje ergens in the middle of nowhere om de feestdagen door te brengen, maar wanneer ze toekomen blijkt de deur niet op slot te zijn… Plots wordt Zjef door een man gegrepen die verkleed is als Kerstman. De rest mogen we natuurlijk niet verklappen. Het wordt alleszins een spannende reeks vol onverwachte wendingen.

Je kan vanaf vandaag 23 december tot en met dinsdag 31 december elke avond om 20 uur naar een nieuwe aflevering kijken op vtmgo.be en in de VTM GO-app. Verwacht je maar aan een lugubere Kerstman, een bloedstollende gijzeling en een intrigerende zoektocht.

Lees ook: